Butlletí núm. 4 (abril 2011)60è aniversari de l’AEiG Cardenal Lluch


Una comissió formada per l’actual equip del Cardenal Lluch de Manresa i Antics Escoltes i Guies del mateix agrupament estan preparant la celebració del seu 60è aniversari. Durant els mesos d'abril, maig i juny s'organitzaran diversos actes com una caminada i un dinar popular, una taula rodona sobre l'educació en valors i una festa al "cau". L'aniversari serà l'oportunitat per iniciar la recollida i documentació de la història de les diverses etapes de vida de l'Agrupament i la catalogació i preservació del seu arxiu fotogràfic.

Llegir més


El Facebook de xarxameg


Ja ets amic o amiga del Facebook de xarxameg?
No esperis més: fes-te’n i digues-hi la teva!

Més avantatges del carnet!


Nous acords amb les revistes Cavall Fort i El Tatano, el Museu de la Vida Rural, la Fundació Engrunes, el Museu del Ferrocarril, Vinyols Camp i Via Fora!.
Recordeu que per una aportació anual de 60€ podeu gaudir dels descomptes i avantatges que us presentem, alhora que contribuïu a donar suport als diferents  projectes que des de la Fundació Josep Sans impulsem.

Llegir mésActualment a l’apartat de Debats del web hi podeu trobar dos articles molt interessants, Espiritualitat i política: Es pot recuperar la força de la paraula i el projecte comunitari? i El Sàhara Occidental. Digueu-hi la vostra tot participant-hi!!Congrés del Tercer Sector Social


Fundació Josep Sans i Minyons Escoltes i Guies i hem participat al III Congrés del Tercer Sector Social celebrat els dies 24 i 25 de març a la ciutat de Barcelona. Sota el lema ‘Sumem valors, construïm futur’, l’edició d’enguany ha volgut “reafirmar la capacitat del Tercer Sector Social per defensar l’estat del benestar i reivindicar més i millors polítiques contra les desigualtats socials” així com crear “un espai de diàleg, de coneixement i d’enfortiment de la identitat del Tercer Sector Social català”. Personalitats destacades de la política i l'activisme social català i europeu han participat en les ponències.

Llegir més


Posa al dia el teu perfil!

Ens interessa conèixer com ets i què n’esperes de xarxameg, per tal de poder adaptar-la als teus interessos i necessitats. Fes-nos-ho saber omplint el teu perfil de la web i, també, penjant les teves idees al portal. Moltes gràcies!


Contingut sindicat