El carnet de xarxameg

Per a totes aquelles persones que col·laboren econòmicament amb la Fundació Josep Sans hem creat un carnet, amb el qual, a més d'acreditar-se com a membres de la xarxa social de MEG, podran obtenir interessants avantatges en comerços i altres entitats de servei.

(Descarregueu-vos aquí la guia de serveis)

Un objectiu fonamental d'aquest carnet és el de promoure una consciència de consum responsable a través de l'oferta de productes relacionats amb la ideologia i la manera de fer del Moviment. Volem promoure activitats que beneficiïn als membres com a persones, alhora que donar a conèixer àmbits de la societat adients a la nostra manera de fer que els membres de xarxameg potser desconeixen. Per això estem establint convenis amb entitats, empreses i associacions lligades a idees com solidaritat, ecologisme, cooperació, cultura, compromís social, muntanyisme i educació.

Feu una donació a la Fundació Josep Sans i podreu gaudir de tots aquests avantatges!

Visiteu l'apartat d'Entitats per a conèixer els acords de col·laboració que hem signat fins el moment. I si en sabeu d’alguna que hi estigui interessada i que treballi amb concordança amb el Moviment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres fent-nos arribar la informació o la vostra proposta i interessos a info@xarxameg.cat.

Entre tots farem créixer xarxameg! Moltes gràcies!!