Butlletí num. 11 (Gener 2012)

Butlletí núm. 11 (gener 2012)


Més avantatges del carnet!
Aquest mes de gener hem signat acord de col.laboració amb tres empreses: Burricleta, Medaqua i Kontiki, que us portaran a podreu gaudir del lleure al terra, mar i aire, tot amb un 10% de descompte en els serveis contractats.
No deixeu d'aprofitar els més de trenta cinc avantatges que us ofereix el carnet de xarxameg: descomptes en museus, espectacles, llibres, productes ecològics, restaurants o sortides. Informa-te'n al web!


Llegir més


Intel·ligència emocional cada dia
Aquest any tenim una manera especial de mirar al dia a dia: amb el nou calendari 2012 podem connectar amb la nostra intel·ligència emocional i posar en marxa els nostres recursos interns. Petites frases i consells te’n recordaran com viure el dia a dia d'una forma més plena. Si en vols un, només has d'escriure a: info@xarxameg.cat


Llegir més


Comprar a una botiga Socialment Responsable.
Aquest any tindrem el privilegi de poder anar a comprar a una botiga distingida per la Generalitat de Catalunya amb el segell “Establiment RSE”, exemple de bones pràctiques i transparència amb els proveïdors. L'Ecobotiga La Fageda a Matarò s'ha compromés amb xarxameg a donar-nos descomptes en diferents productes.


Més informació en http://xarxameg.cat

Estàs dinamitzant algun projecte de suport a lescoltisme i al guiatge?
Vols donar-li ressò?
Vols trobar persones que estan fent coses similars?
Necessites un cop de mà?
Saps d’algun grup de suport?
xarxameg és la teva resposta. Envia’ns la teva proposta i ens posarem en contacte amb vosaltres per trobar la proposta que més s’adequa a les vostres necessitats.

Més informació en www.xarxameg.cat


Estades solidàries amb SodePau.
Si vols recuperar el sentit de l'aventura i la solidaritat, pots aprofitar les properes vacances per participar en una estada solidària al Magreb, conèixer més les cultures marroquina i algerina compartint el teu temps amb comunitats rurals.

Més informació en http://www.sodepau.org

Contingut sindicat