Butlletí núm.16 (Octubre 2012)

36a Assemblea de MEG

Convocada la 36a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya pels dies 24 i 25 de novembre a Sant Sadurní d’Anoia.
 
Més informació a http://www.escoltesiguies.cat/assemblea
 

Descoberta de tardor   

El grup d'Antics Escoltes i Guies organitza de nou una nova Descoberta.
El proper dissabte 27 d'octubre descobrirem el Sistema Hidrogràfic Sau, Susqueda, el Pasteral situat en el riu Ter i en el paisatge de les Guilleries amb els seus boscos a principis de la tardor. Completarem aquesta descoberta amb la visita al Monestir de Casserres, la “Pedra dels Sacrificis” i l’església preromànica de Sant Feliuet de Savassona.

En el document adjunt, trobareu tota la informació de la Descoberta.
 
No t'ho deixis perdre, encara hi ha places disponibles!
 
Més informació a www.xarxameg.cat
 
 

Any 2012, Centenari del Guiatge

El 17 d’octubre ha tingut lloc l’acte amb el qual la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge ha volgut retre homenatge a totes aquelles persones que han passat i treballat pel desenvolupament del guiatge i l’escoltisme femení en els darrers 100 anys a nivell mundial i 80 anys a nivell Català.

L’acte l’ha obert el vídeo “El guiatge i l’Escoltisme Femení Avui“, i seguidament ha inaugurat l’acte la presidenta del Parlament de Catalunya, la Núria de Gispert, qui ha encoratjat el moviment a “fer pedagogia” i a ser un “agent actiu en aquest moment històric”, perquè “la societat us necessita a vosaltres i la vostra militància per ser el millor país, cohesionat socialment i nacionalment, i el motor que sempre hem somiat”.
 
Més informació a http://www.escoltesiguies.cat/node/3425
 
 

Consulta l’apartat de recursos del nostre web

En aquest apartat hi trobaràs puntualment totes les publicacions del Caliu que edita el grup d’Antics Escoltes i Guies de la FJS així com les entrevistes en el format complert que des de xarxameg publiquem a la revista El Correu i on es recullen les experiències de persones que han estat en el Moviment.
 
Més informació a http://xarxameg.cat/recursos
 

 
Estàs dinamitzant algun projecte de suport a l’escoltisme i al guiatge?

Vols donar-li ressò?
Vols trobar persones que estan fent coses similars?
Necessites un cop de mà?
Saps d’algun grup de suport?
 
xarxameg és la teva resposta. Envia’ns la teva proposta i ens posarem en contacte amb vosaltres per trobar la proposta que més s’adequa a les vostres necessitats.
www.xarxameg.cat

Contingut sindicat