Butlletí núm. 8 (setembre 2011)

Ja hi tornem a ser!
Comença un altre curs i és el moment de continuar i endegar nous projectes. xarxameg vol ser un altaveu de tots ells , de manera que si esteu pensant algun projecte a favor de l'escoltisme i iel guiatge, teniu alguna idea o busqueu gent per a col.laborar-hi, feu-nos-ho saber  i us donarem un cop de mà .
Si enguany el vostre agrupament està de celebració,  i n'esteu preparant una de grossa, no oblideu de comunicar-nos-ho  
Xarxameg, junts en Moviment!

Més avantatges del carnet!
Nous acords amb el parc acrobàtic La Selva de l'Aventura, l'associació Andròmines, el Parc Fluvial del Llobregat i la botiga Artijoc.
No deixeu d'aprofitar els més de trenta avantatges que us ofereix el carnet de xarxameg: descomptes en museus, espectacles, llibres, productes ecològics, restaurants o sortides. Informa-te'n al web!

Llegir més

Memòria de l'escoltisme
En commemoració del 75 aniversari del campament que Mn. Batlle va organitzar a La Pica d'Estats just en el moment en què esclatà la Guerra Civil, el grup d'Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans, en col·laboració amb la UEC, van organitzar el passat juliol diversos actes. Entre aquests hi va haver una visita al poble d'Àreu (on els va rebre l'alcaldessa) i l'ascensió fins el Pla de Boet fins a la  Font de Mn. Batlle. Entre els diversos parlaments que van acompanyar els actes, destacà el d'en Joan Millan, per a qui continuen sent vàlids els valors de la fe, del país i de l' educació que Mn. Batlle va transmetre a través del mètode escolta de Baden Powell

Llegir més

Posa al dia el teu perfil!
Ens interessa conèixer com ets i què n’esperes de xarxameg, per tal de poder adaptar-la als teus interessos i necessitats. Fes-nos-ho saber omplint el teu perfil de la web i, també, penjant les teves idees al portal. Moltes gràcies!Contingut sindicat