Butlletí núm. 7 (juliol 2011)
75 anys d’un campament


Aquest mes de juliol fa 75 anys que Mn. Antoni Batlle portà els seus minyons de muntanya a la Pica d’Estats, el cim més alt de Catalunya. Varen sortir de Barcelona el 16 de juliol i mentre eren a la Vall Ferrera esclatà la guerra. Per celebrar aquell acte i retre homenatge a Mn. Batlle i els seus minyons, el Grup d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans organitza, pels dies 16 i 17 de juliol, una Trobada d’amistat al mateix lloc on el campament es veié frustrat per l’inici d’una guerra incivil. També hi col·laboren altres entitats, com la Unió Excursionista de Catalunya.

Llegir més


El Facebook de xarxameg

Ja ets amic o amiga del Facebook de xarxameg?
No esperis més: fes-te’n i digues-hi la teva!

Més avantatges del carnet!


Nous acords amb la botiga de joguines ecològiques La Caseta de l’Arbre, el restaurant El Cafè del Poste i el Museu d’Història de Catalunya.
Aquest estiu, aprofiteu els avantatges que us proporciona el carnet de xarxameg per a fer sortides, menjar sa, llegir, veure espectacles i moltes coses més. No us ho perdeu!

Llegir més
Posa al dia el teu perfil!

Ens interessa conèixer com ets i què n’esperes de xarxameg, per tal de poder adaptar-la als teus interessos i necessitats. Fes-nos-ho saber omplint el teu perfil de la web i, també, penjant les teves idees al portal. Moltes gràcies!L’escoltisme i el guiatge als mitjans de comunicació

La fi del curs escolar significa també l’inici dels campaments d’estiu per a molts infants i joves de Catalunya, moment culminant de l’activitat dels agrupaments i esplais de base voluntària. L’interès que aquest tema desperta en la societat fa que alguns mitjans de comunicació convidin a representants del moviment escolta (entre d’altres) per a explicar com desenvolupen les seves activitats i quina mena de vivències proporcionen a la canalla. Si voleu sentir un parell d’aquestes entrevistes fetes en programes de ràdio, passeu-vos pel web de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Contingut sindicat