Butlletí núm. 6 (juny 2011)Premis Jaume Ciurana


Enguany, l'AEiG Pla de l’Estany, l'AEiG Montpalau i l’AEiG Mare de Déu de Núria han estat guardonats  amb els 25ens Premis Jaume Ciurana pels seus projectes de millora de l’entorn natural i en favor de les persones. Aquest premis són impulsats pel Departament de Benestar Social i Família i per la Fundació Josep Sans i pretenen  fomentar el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, l’esperit de servei i el compromís envers la societat, i l’amor i el respecte per la natura entre els joves de Catalunya.

Llegir més


Fi de festa a l’AeiG Cardenal Lluch

Els dies 1 i 4 de juny van tenir lloc els actes culminants de la celebració pel 60è aniversari de l’AEiG Cardenal Lluch de Manresa. El primer d’ells va ser la presentació del llibre “L’escoltisme mundial”, a càrrec del seu autor, l’Eduard Vallory. Mentre que l’últim dia es va fer una jornada de portes obertes del cau, per a celebrar-hi el Mercat de la Palmera. Una projecció de fotografies històriques, una xocolatada i actuacions musicals van acompanyar la festa.

Llegir més


El Facebook de xarxameg

Ja ets amic o amiga del Facebook de xarxameg?
No esperis més: fes-te’n i digues-hi la teva!
Més avantatges del carnet!

Nous acords amb el museu de la Colònia Vidal de Puig-Reig, el Museu d’història de Catalunya i la botiga de joguines ecològiques La Caseta de l’Arbre.
Recordeu que per una aportació anual de 60€ podeu gaudir dels descomptes i avantatges que us presentem, alhora que contribuïu a donar suport als diferents  projectes que des de la Fundació Josep Sans impulsem.

Llegir més
‘Descoberta’ per La Noguera

La descoberta d'estiu d'enguany, organitzada pel  grup d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans, tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny, i servirà per a conèixer a fons la comarca de La Noguera i voltants: Baronia de Rialb, Ponts, Congost de Mu i Segre Mitjà. En concret, es visitarà Santa Maria de Gualter, l’embassament de Rialb, l’obra d’uns voluntaris a la Col·legiata de Sant Pere, el retaule de la Mare de Déu del Roser, a Ponts, i s’acompanyarà el Segre en la seva travessia del Congost de Mu (o Mur).

Llegir més


Nous terrenys d’acampada

Aquest estiu la xarxa de terrenys d'acampada de Campaments i més creix fins arribar als 109 terrenys. A Saldes (Berguedà) hem obert 5 terrenys nous a la zona del Pla de l'Artic: Comabona, Tancalaporta, Riambau, Grallera 1 i Grallera 2. Al municipi de Veciana (Anoia) hi ha el nou terreny del Molí de la Roda. Per ampliar la informació sobre els terrenys podeu consultar el lloc web de Campaments i Més www.campaments.cat


Posa al dia el teu perfil!

Ens interessa conèixer com ets i què n’esperes de xarxameg, per tal de poder adaptar-la als teus interessos i necessitats. Fes-nos-ho saber omplint el teu perfil de la web i, també, penjant les teves idees al portal. Moltes gràcies!Contingut sindicat