Butlletí núm. 5 (maig 2011)Ja hem editat el carnet!


Tots els socis i sòcies de la Fundació Josep Sans han rebut ja  el carnet de xarxameg i la guia de serveis. Confiem us sigui molt útil i ens ajudeu a fer créixer la proposta!

Carnet de xarxameg


Actes de celebració del 60è aniversari de l’AEiG Cardenal Lluch

El proper dia 27 de maig, l’AEiG Cardenal Lluch de Manresa muntarà una taula rodona en què es debatrà sobre l’educació en valors. Entre els ponents hi haurà Miquel Àngel Essomba, director del Centre Unesco de Catalunya. L’acte forma part de les celebracions pel seu 60è aniversari.

Llegir més


El Facebook de xarxameg

Ja ets amic o amiga del Facebook de xarxameg?
No esperis més: fes-te’n i digues-hi la teva!


Més avantatges del carnet!


Nous acords amb els albergs Equity Point, el Museu de Joguets i Autòmats, l’organització Intermon-Oxfam, i les empreses Passejades amb Història i Stoks Didàctic.
Recordeu que per una aportació anual de 60€ podeu gaudir dels descomptes i avantatges que us presentem, alhora que contribuïu a donar suport als diferents  projectes que des de la Fundació Josep Sans impulsem.

Llegir més


‘Descoberta’ per Badalona

El proper 21 de maig el grup d’Antics Escoltes i Guies organitza una visita guiada per Badalona amb la voluntat de conèixer els vestigis romans de la ciutat, com la Casa dels Dofins, el Jardí de Quint Licini o les termes que es poden visitar al Museu de Badalona.

Llegir més


La Trobada de Caps 2011


Del 29 d'abril a l'1 de maig l’escoltisme i el guiatge català van viure unes jornades històriques a Manresa, doncs es va organitzar una Trobada de Caps amb més de mil participants. Durant els tres dies, es van dur a terme diverses activitats tan lúdiques com reflexives, que han servit per debatre l’actualitat i el futur del moviment escolta i guia a Catalunya. A més a més, es van programar un seguit de ponències desenvolupades per persones de referència en cada un dels àmbits que es va tractar. La Trobada va comptar amb la participació de l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí, el conseller d’Interior, Felip Puig, i el president de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, Arnau Garcia.

Més informació


Posa al dia el teu perfil!


Ens interessa conèixer com ets i què n’esperes de xarxameg, per tal de poder adaptar-la als teus interessos i necessitats. Fes-nos-ho saber omplint el teu perfil de la web i, també, penjant les teves idees al portal. Moltes gràcies!

Contingut sindicat