Butlletí núm. 3 (febrer 2011)

Butlletí núm. 3 (febrer 2011)Operació Aiguabarreig (OA): experiència, present i futur

L'OA va néixer fa set anys per al coneixement i la preservació de la zona natural de l'Aiguabarreig del riu Cinca. Consisteix en un seguit de camps on joves de diferents agrupaments escoltes i guies, mitjançant accions d'aprenentatge i servei, contribueixen a conservar el patrimoni natural d’aquest territori.
Per al 2011, busquem persones que vulguin formar part d’un nou equip coordinador dedicat a dinamitzar el projecte. Sols cal que t’interessin els temes de medi ambient i l’aprenentatge i servei. T'hi apuntes? Envia’ns un correu i ens posarem en contacte amb tu!

Llegir més
 


El Facebook de xarxa
meg

Ja ets amic o amiga del Facebook de xarxameg?

No esperis més: fes-te’n i digues-hi la teva!

 
Posa al dia el teu perfil!

Ens interessa conèixer com ets i què n’esperes de xarxameg, per tal de poder adaptar-la als teus interessos i necessitats. Fes-nos-ho saber omplint el teu perfil de la web i, també, penjant les teves idees al portal. Moltes gràcies!
Els nous avantatges del carnet!

Com ve sent habitual us informem dels nous serveis que us ofereix el carnet de col·laborador de xarxameg. Darrerament hem arribat a acords amb les botigues Olokuti, la Llibreria Ulyssus, el Museu Episcopal de Vic i Sàpiens Publicacions; tots ells s’han compromès a oferir descomptes als nostres membres. I seguim treballant per a incorporar-ne més!
Recordeu que per una aportació anual de 60€ podeu gaudir dels descomptes i avantatges que us presentem, alhora que contribuïu a donar suport als diferents  projectes que des de la Fundació Josep Sans impulsem.

Més serveis

 

La Conferència Mundial d'Escoltisme (CME) escull els membres del seu Comitè

Entre el 10 i el 14 de gener va tenir lloc la CME a la ciutat brasilera de Curitiba, durant la qual es van triar els nous membres del Comitè Mundial. A banda de l’elecció dels nous responsables de moviment escolta, també es van dur a terme conferències per a debatre els temes centrals del proper trienni, entre les quals una a càrrec d’Eduard Vallory, antic comissari internacional de la Federació Catalana de l'Escoltisme i el Guiatge.

Llegir més

 

Actualment a l’apartat de Debats del web hi podeu trobar dos articles molt interessants, Espiritualitat i política: Es pot recuperar la força de la paraula i el projecte comunitari? i El Sàhara Occidental. Digueu-hi la vostra tot participant-hi!!
  

Contingut sindicat