Butlletí núm. 2 (desembre 2010)


Butlletí núm. 2 (desembre 2010)


L’Operació Aiguabarreig participa a la 3ra Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Aprenentatge Servei

La trobada ha comptat amb l’experiència del projecte Operació Aiguabarreig de la Fundació Josep Sans i de la iniciativa “Teatre social: ens acostem a l’entorn” desenvolupat pel Sector IV (Demarcació de Barcelonès).


Nous terrenys d’acampada
 
Campaments i més segueix treballant per construir una xarxa de terrenys d’acampada prou àmplia i variada per a cobrir les necessitats dels nostres escoltes i guies, a on, a més d’acampar-hi, realitzen activitats destinades a impulsar l’educació i interpretació ambiental. Recentment hem afegit tres nous indrets (i ja en sumen 102!) al nostre particular mapa de Catalunya. Es tracta de les parcel·les Devesa de les Codines, a Osona, La Vinca 2, a l’Alt Empordà, i Pla del Saltant, al Ripollès.


MEG ha celebrat la seva XXXIV AGO

El diumenge 28 de novembre, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha celebrat la 34ª Assemblea General Ordinària a Torelló (Demarcació de Vic) sota el lema “Escoltant el futur!”. Durant l’acte s’ha produït el relleu del càrrec  de secretari general de MEG i la incorporació de l’administradora general, després de la corresponent presentació i votació. Durant l’assemblea també s’han presentat els projectes per a aquest curs 2010/11 i s’ha fet avaluació del curs anterior.

Llegir més


Ser membre de xarxameg ve amb descompte!


Com ja sabeu, hem creat un carnet de membre de la xarxa gràcies al qual podreu gaudir d’alguns beneficis pràctics. En el butlletí anterior us vam informar dels convenis signats amb entitats com Brownsea o Altaïr; ara n'hem afegit de nous amb Icària Editorial, els cinemes Méliès i Nàpols, Trèvol, Rukimon, Opcions, el CCCB, el Museu dels Raiers i el Teatre de Ponent. I seguim treballant per a afegir-ne més. Recordeu que per una aportació anual de 60€ podeu gaudir dels descomptes i avantatges que us oferim, alhora que contibuïu a donar suport genèric als projectes que des de la Fundació Josep Sans impulsem.

Llegir més



Actualment en el fòrum hi podeu trobar dos articles molt interessants, Espiritualitat i política: Es pot recuperar la força de la paraula i el projecte comunitari? i El Sàhara Occidental. Digueu-hi la vostra!!
 



I recorda de posar al dia el teu perfil!!



Contingut sindicat