Butlletí núm. 15. (MAIG 2012)

Més avantatges del carnet!

Aquest mes de maig hem arribat a un acord amb el Diari Ara pels usuaris de xarxameg. El Diari Ara s'ha compromès a donar 2 mesos gratuïts de l'edició electrònica Ara Premium als socis i sòcies de xarxameg, a més a més de nombrosos descomptes en les seves subscripcions anuals i trimestrals.

Tota la informació per apuntar-s'hi la trobareu a:

http://xarxameg.cat/content/diari-araMarxa per la pau i el mediambient

El proper diumenge dia 27 de maig, l'AEiG Terra Plana de Belianes de la demarcació Nord-Occidental, lidera un projecte per sensibilitzar respecte al mediambient i la resolució pacífica dels conflictes. Començant amb la lectura d'un manifest, la marxa recorrerà 33 quilòmetres. Tothom està convidat a unir-s'hi -sempre que sigui amb vehicles no contaminants (bici, patinet, skate o ben a peu). Hi participaran més de 600 persones i una seixantena de col·laboradors.

Trobareu més informacio al web de la Marxa i a la pàgina de Facebook.

 

Descobertes del grup d'Antics


El grup d'Antics Escoltes i Guies organitzen una nova descoberta pel mes de juny. Aquesta vegada han programat un cap de setmana al Monestir de Ripoll i encontorns, seguint l'estela de personatges memorables com el Compte Arnau i Joan Maragall.

No t'ho perdis, encara hi han places disponibles!


Més informació a www.xarxameg.cat


55 anys d'escoltisme i guiatge a Anglès

L'AEIG Sant Miquel, d'Anglès, (Demarcació de Girona), celebra aquest 2012 el seu 55è aniversari. Ho conmemoraran dissabte 26 de maig, i a més a més, animen a tots els membres de l'agrupament a penjar el fulard al balcó.

Més informació


Estàs dinamitzant algun projecte de suport a l'escoltisme i al guiatge?

Vols donar-li ressò? Vols trobar persones que estan fent coses similars? Necessites un cop de mà? Saps d'algun grup de suport?... xarxameg és la teva resposta. Envia'ns la teva proposta i ens posarem en contacte amb vosaltres per trobar la proposta que més s'adequa a les vostres necessitats.

www.xarxameg.cat


xarxameg 2.0

Aquest mes de maig hem creat una pàgina de xarxameg a twitter, que també podeu seguir des del nostre web. Segueix-nos i ens piularem! A més a més, també hem canviat el nostre perfil personal al facebook per una pàgina, que és un format més adaptat a la nostra xarxa, des d'on continuarem publicant notícies i conversant amb tots vosaltres. Us convidem que li feu una ullada.

 
Contingut sindicat