Butlletí núm. 14 (Abril 2012)

Butlletí núm. 14 (ABRIL 2012)


Més avantatges del carnet!

En aquest mes d'abril hem pujat fins a 61 els acords amb entitats que donen accés en condicions més econòmiques a més de 70 llocs del nostre País, des d'hotels, museus, botigues, viatges, sortides, espectacles, etc, als socis i sòcies de xarxameg.El darrer conveni signat és amb FGC, i ens dóna avantatges a 6 mitjans de transport (cremalleres, forfeits, etc) i a 6 allotjaments d'alta muntanya, (a Núria, la Molina i a Port Ainé, entre altres).
Aprofiteu-los!

Llegir més

Creu de Sant Jordi per a Rosa Maria Carrasco, dirigent del guiatge català

La Creu de Sant Jordi suposa un reconeixement específic a la tasca de lideratge i compromís pel país de Rosa Maria Carrasco, que alhora va ser determinant en la inclusió de les noies i dones en el moviment Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. És la dona amb més responsabilitats internacionals al guiatge mundial de la història. La Rosa Maria Carrasco és també un exemple de superació, ja que va passar els primers anys de la seva vida a la presó de dones de Burgos durant la guerra civil, i això no va impedir que s’involucrés des de molt jove en el guiatge internacional i en dedicar la seva vida al servei als altres.
 
No et deixis predre aquest vídeo
Projecte dAntics membres de l'AEiG Cardenal Lluch de Manresa


En ocasió del 60è aniversari del AEIG Cardenal Lluch, el grup d'Antics membres d'aquest agrupament, ha decidit portar endavant un projecte per tal de mantenir viva la seva història. Amb aquest motiu han començat a fer un recull de la història gràfica i documental des dels inicis del agrupament.A Catalunya ja hi ha 100.000 persones amb carnet de monitor i monitora

Quan va començar la FOCA, l’Anna Berga, cap de l’AEiG Mascançà, de Linyola (Demarcació NordOccidental), poc s’imaginava que el seu carnet de monitora tindria un número tan especial com aquest: el 100.001. I, encara menys, que el rebria al Palau de la Música de Barcelona de la mà del conseller de Benestar i Família, Josep Cleries.
Aquest número és possible perquè fa 30 anys que hi ha formació de monitors al lleure en el nostre país i Minyons Escoltes hi és una de les escoles de referència.

Vegeu tot el projecte a: www.xarxameg.cat


Estàs dinamitzant algun projecte de suport a lescoltisme i al guiatge?

Vols donar-li ressò?
Vols trobar persones que estan fent coses similars?
Necessites un cop de mà?
Saps d’algun grup de suport?

xarxameg és la teva resposta. Envia’ns la teva proposta i ens posarem en contacte amb vosaltres per trobar la proposta que més s’adequa a les vostres necessitats.


www.xarxameg.cat


Ja ets amic/ga del nostre facebook?Apunta't a la nostra pàgina


 


Contingut sindicat