Butlletí núm. 12 (febrer 2012)

Més avantatges del carnet!


En aquest mes de febrer hem pujat fins a
50 les avantatges que us ofereix el carnet de xarxameg: descomptes en museus, espectacles, llibres, productes ecològics, restaurants, viatges o sortides. Aprofiteu-les!Llegir més


Els nous convenis de febrer són:

Museus alimentaris: Museu de la Xocolata i Museu de la Mel (Centre apícola de Melmúria), amb un 20% i un 10% de descomptes respectivament
Museus de catalans il·lustres: Centre Gaudi Reus i Fundació Josep Pla, amb un 40% de descomptes.
Museus de cultura religiosa: Museu Bíblic de Tarragona, amb un 25% de descompte als majors de 18 anys i gratuït per als menors de 18.
Centre d'educació al lleure: Natupark 15% descompte en el preu de l'entrada.
Agència de Viatges: Fauna inhòspita, 3% de descomptes en els viatges contractats.


Més informació en http://xarxameg.cat


Diada del pensament

El proper 22 de febrer, els escoltes i les guies d'arreu del món celebrem la Diada mundial del pensament Escolta, que aquest any va dedicat a la sostenibilitat del planeta, seguint un dels Objectius del Mil·leni de les Nacions Unides. El nostre lema es “escoltant els batecs del planeta” i te com propòsit crear consciència per afrontar els reptes ecològics del Planeta.


Més informació a www.escoltesiguies.catEstàs dinamitzant algun projecte de suport a lescoltisme i al guiatge?

Vols donar-li ressò?
Vols trobar persones que estan fent coses similars?
Necessites un cop de mà?
Saps d’algun grup de suport?
xarxameg és la teva resposta. Envia’ns la teva proposta i ens posarem en contacte amb vosaltres per trobar la proposta que més s’adequa a les vostres necessitats.


Www.xarxameg.cat


Desmarca’t: som servei, fem recapte


La Demarcació del Barcelonès engega el projecte "Desmarca't: som servei, fem recapte" amb l'objectiu de realitzar una recollida d'aliments per donar a la Fundació Banc d'Aliments de Barcelona. Volem que tots els agrupaments i branques de la Demarcació us impliqueu! La recollida es farà el dissabte 3 de març de 2012.
Com pots animar als del teu agrupament a participar al projecte "Desmarca't: som servei, fem recapte"? Ensenya'ls aquest vídeo:Més informació: www.escoltesiguies.cat


Dissabte cultural


El grup d'Antics Escoltes i Guies fa l' assemblea anual dissabte 25 de febrer a Barcelona. La trobada inclou una visita guiada abans: "Barcelona, construcció d'una capital europea (1860- 1888)".


Consulta com inscriure't a: www.xarxameg.cat
Ja ets amic/ga del nostre facebook?Apunta't a la nostra pàgina
Contingut sindicat