Butlletí núm. 10 (novembre 2011)

Més avantatges del carnet!
Aquest mes d'e novembre hem signat acord de col.laboració amb Ecomuseu Farinera  on podreu gaudir d'un 25% de descompte en els serveis contractats.
No deixeu d'aprofitar els més de trenta avantatges que us ofereix el carnet de xarxameg: descomptes en museus, espectacles, llibres, productes ecològics, restaurants o sortides. Informa-te'n al web!

Llegir més

MEG celebra la seva 35a Assemblea General
Aquest cap de setmana del 26 i 27 de novembre, s'ha celebrat la 35a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) en la que hi han participat més de 500 persones.
S’ha escollit, entre d’altres s'ha escollit la Trini Molist, com a comissària general de l'entitat, i la Laia Martí, com a coordinadora de relacions. L'acte ha comptat amb la presència de nombroses personalitats i entitats de la cultura i l'escoltisme i el guiatge català.


Llegir més

Llum de la Pau de Betlem
El proper dia 11 de desembre a les 17:30h a la Parròquia de Sant Agustí (Barcelona) celebrarem una nova edició de l’acte d’entrega de la Llum de la pau de Betlem sota el lema "Teixim la Pau...".

Llegir més 
 
Nou debat: Aquest no és el voluntariat que volem, no només!
L’ Arnau Garcia i Conesa, comissari general de MEG, ens
presenta les seves reflexions arrel de la seva participació
en el 2n Congrés Europeu del Voluntariat que hem realitzat
les entitats catalanes els dies 9, 10 i 11 de novembre.
Participa-hi i digues la teva!
 Posa al dia el teu perfil!
Ens interessa conèixer com ets i què n’esperes de xarxameg, per tal de poder adaptar-la als teus interessos i necessitats. Fes-nos-ho saber omplint el teu perfil de la web i, també, penjant les teves idees al portal.

Moltes gràcies!

 
Contingut sindicat