Butlletí núm. 1 (juliol 2010)


Butlletí núm.1 (juliol 2010)


Arriba el primer butlletí!!

A xarxameg continuem treballant i hem creat el butlletí per a informar-vos de les novetats i projectes que anem desenvolupant.
 


El dia 11 d’abril a l’Auditori, prèviament a la VII edició del Concert de l’Escoltisme i el Guiatge, vam donar el tret de sortida de xarxameg. Vam fer el primer pas d’una nova etapa, d’un projecte engrescador que vol comptar amb la complicitat i la participació de totes i tots aquells que ens sentim part del Moviment, totes i tots el que fem xarxameg.
L’acte del dia 11 estava organitzat com un tastet de la xarxa, com un tastet del web, com uns petits fours de xarxameg.
Però sobretot el dia 11 d’abril va ser un moment de retrobada, de veure vells companys i companyes, de somriures i abraçades, de posada al dia i d’il·lusions.

Gràcies a tots i totes els que vareu ser presents a l’Auditori.


 

Aiguabarreig.JPG

Després de set anys de tirar endavant el projecte Aiguabarreig, l’equip coordinador traspassa tota la feina feta a la Fundació Josep Sans. Ara és l’hora de renovar l’equip i el projecte de l’Operació Aiguabarreig, ens hi ajudes?


Llegir més

dibuix.JPG
L’apartat de serveis de xarxameg ja comença a funcionar. Hem signat conveni de col.laboració amb: Brownsea, Sodepau, Altaïr, Fundació Futur i C.A.T Centre Artesà Tradicionàrius. Recorda que per una aportació anual de 60€ pots gaudir dels descomptes i avantatges que t’oferim alhora que contibueixes a donar suport genèric als projectes que des de la Fundació Josep Sans impulsem.

Llegir més

 

Idea-projecte.JPG
En el teu cap hi volten mil idees i t’agradaria que acabessin esdevenint un projecte??
Doncs xarxamegt’ho posa fàcil.

Llegir més

 
carnet.jpgEns ajudes a fer crèixer el carnet xarxameg?
Des de l’equip xarxameg volem oferir un carnet de col·laborador, és per això que estem iniciant una cerca d’entitats, empreses i associacions que sintonitzin amb la ideologia i els valors del Moviment. Si en sabeu d’alguna que hi estigui interessada no dubteu en posar-vos en contacte.

 Llegir més
grup parlant fons blanc.jpg

Actualment en el fòrum hi podeu trobar dos articles molt interessants, Espiritualitat i política: Es pot recuperar la força de la paraula i el projecte comunitari? i El Sàhara Occidental. Digues-hi la teva!!
 
Llegir més


La Fundació Manifestació.JPGJosep Sans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha participat a la manifestació liderada per Òmnium Cultural convocada el dia 10 de juliol en resposta a la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l’Estatut de Catalunya.

                                                                                  Llegir mésxarxa i custòdia.JPGLa Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) ha engegat el portal Viulaterra.cat, adreçat a les persones interessades en conservar la natura i els paisatges del país. Per fer-ho proposen usar la custòdia del territori, un conjunt d’instruments que utilitzen organitzacions socials i ciutadanes per conservar la natura, el paisatge i el patrimoni cultural de llocs concrets i que requereix la col·laboració dels propietaris d’aquests indrets.

Llegir més


platriennal.JPGMinyons Escoltes i Guies ja ha dissenyat el Pla Triennal 2009-2012. Les línies d'actuació pels propers tres cursos es basen en cinc grans reptes: Qualitat educativa, Vigència, Inclusió social, Implicació social i Unitat.

Llegir més
 I recorda de posar al dia el teu perfil!!Perfil.JPG

Contingut sindicat